Van Marwijk houdt Brouwers in de gaten

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 19 maart, 2010 | Gepost om 10:24 uur | 114 keer bekeken
Bondscoach Bert van Marwijk houdt Roel Brouwers in de gaten. De keuzeheer van Oranje bekeek de verdediger onlangs tijdens een duel van Borussia Mönchengladbach tegen VfB Stuttgart.

“Ik bezocht kortgeleden Borussia-Stuttgart, eigenlijk om Khalid Boulahrouz aan het werk te zien’, aldus Van Marwijk tegen het Algemeen Dagblad. “Maar ik wist dat Khalid waarschijnlijk niet zou meedoen. Toch ben ik gegaan, omdat ik Roel wilde zien spelen.”

Brouwers werd al eerder als international naar voren geschoven door Rafael van der Vaart. “Als Roel zo doorgaat als nu, krijgt hij misschien na het WK in Zuid-Afrika zijn kans in de nationale ploeg”, zei de Real Madrid-speler onlangs in Bild.

De 28-jarige Brouwers is bij Borussia Mönchengladbach uitgegroeid tot een van de sterkhouders. Naast zijn defensieve waarde blijkt de Nederlander ook een doelpuntenmaker. Hij scoorde dit seizoen reeds zes keer.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!