Van Marwijk: Rentree Van Persie in april voldoende

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 23 maart, 2010 | Gepost om 11:47 uur | 130 keer bekeken
Bondscoach Bert van Marwijk heeft goede hoop dat Robin van Persie optimaal fit is als Oranje de voorbereiding op het WK in Zuid-Afrika begint. De aanvaller van Arsenal is op de weg terug na een zware enkelblessure.

Van Persie scheurde tijdens de oefeninterland van Nederland tegen Italië drie enkelbanden volledig en één enkelband deels af. In het programma Studio Voetbal liet de spits afgelopen zondag weten dat hij binnenkort de groepstraining bij Arsenal zal hervatten. Een rentree tijdens een wedstrijd half april is denkbaar voor Van Persie.

“Mocht die datum haalbaar zijn, dan heeft Robin nog een wedstrijd of vijf met Arsenal voordat wij de voorbereiding op het WK beginnen”, zegt Van Marwijk dinsdag in het Algemeen Dagblad. “Dat moet voldoende zijn.”

Het is de vraag of ook Eljero Elia voor de start van de voorbereiding met Oranje weer wedstrijdritme heeft opgedaan bij Hamburger SV. De vleugelaanvaller besloot zich afgelopen week aan zijn enkel te opereren. “Elia speelde al lange tijd met pijn in zijn enkel. Nu heeft hij in elk geval de kans pijnvrij toe te werken naar het WK”, aldus Van Marwijk.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!