van Persie wil spits zijn

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 22 maart, 2010 | Gepost om 15:49 uur | 125 keer bekeken
Robin van Persie heeft laten weten dat hij een voorkeur heeft voor de spitspositie in het Nederlands elftal. De aanvaller van Oranje komt naar eigen zeggen op die centrale plek voorin het best tot zijn recht. Momenteel herstelt de speler van een enkelblessure.

De aanvaller van Arsenal lichtte zijn voorkeur toe in het programma Studio Voetbal bij de NOS. ,,In de formatie waarin Oranje speelt denk ik dat ik in de spits het beste tot mijn recht kom. De centrale positie past het best bij mij.”

Van Persie is herstellende van een enkelblessure en gaf aan dat het gewricht prima herstelt. Hij is bijna ‘genezen’. In het oefenduel van het Nederlands elftal met Italië, november vorig jaar, scheurde hij meerdere enkelbanden af. ,,Ik heb een zware periode achter de rug. Sinds een paar weken train ik weer met de bal. Het ziet er goed uit.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!