Bondscoach Japan schrikt van Robben

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 23 april, 2010 | Gepost om 14:45 uur | 271 keer bekeken
De Japanse bondscoach Takeshi Okada is geschrokken van de kwaliteiten van Arjen Robben. De Nederlander schoot zijn club Bayern München woensdag naar de zege op Olympique Lyon in de Champions League. Japan is bij het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika één van de tegenstanders van het Nederlands elftal in groep E.

“Robben is een fantastische speler. Ik weet niet hoe je hem moet stoppen”, bekende Okada tegen Aziatische media. De trainer lijkt ten einde raad over de strijdwijze tegen Oranje: “Ze hebben ook nog Van Persie en Kuyt. We kunnen ze niet allemaal mandekking geven.”

Okada loofde ook de schotkracht binnen het Nederlands elftal: “Ze kunnen van alle afstanden schieten, heel anders dan bij ons.” De angst zit er goed in bij de coach: “De Nederlanders hebben een team van een veel hoger niveau.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!