De Jong op stage bij Oranje

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 6 april, 2010 | Gepost om 9:52 uur | 109 keer bekeken
Bondscoach Bert van Marwijk begint donderdag 6 mei officieel met de voorbereiding van Oranje op het WK in Zuid-Afrika. Omdat dan nog niet alle internationals beschikbaar zijn wil de bondscoach een aantal spelers laten meetrainen. Als de stagiairs het goed doen, maken ze zelfs kans op een plek in de WK-selectie.

De Jong is bezig aan een goede periode bij Ajax. De middenvelder heeft zich na de winterstop in de basis gespeeld. De jeugdinternational maakte in de laatste zeven competitiewedstrijden zes doelpunten.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!