Karavaan Oranjecamping met 550 gasten

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 7 april, 2010 | Gepost om 14:41 uur | 124 keer bekeken
Ruim 550 gasten maken deel uit van de karavaan van de Oranjecamping, die tijdens het WK voetbal door Zuid-Afrika trekt.

Op de speciale camping van 2010 zijn tot nu toe 6100 overnachtingen geboekt. De verwachting is dat dit aantal gaat oplopen tot 10.000. De Oranjecamping is algemeen bekend als een verblijfplaats voor supporters van het Nederlands elftal tijdens de grote kampioenschappen.

Volgens Jokko de Wit, oprichter van de Oranjecamping, is de belangstelling de afgelopen maand toegenomen. „Vanaf het moment dat de Olympische Spelen van Vancouver achter de rug waren is het publiek zich gaan richten op het WK. Sindsdien is er een flinke stijging in het aantal boekingen.” De geschatte 1000 unieke bezoekers worden straks in Zuid-Afrika verdeeld over verschillende campings.

Volgens de organisatie ligt het percentage vrouwen op de camping 300 procent hoger dan in 2008. Waarschijnlijk komt dit vanwege de (verre) bestemming. Waar in het verleden de mannen in de auto sprongen om naar een relatief dicht bij gelegen speelstad te rijden, wordt door partners nu besloten tot een gezamenlijke reis.

Telegraaf.nl


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!