Paulo Sousa wil Dorus de Vries in Oranje

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 16 april, 2010 | Gepost om 15:08 uur | 280 keer bekeken
Als het aan Paulo Sousa, de manager van Swansea City ligt, staat zijn doelman Dorus de Vries tijdens het komende WK bij Oranje onder de lat.

De Portugees heeft een dvd’tje vol hoogtepunten en complete wedstrijdopnamen van de Nederlandse goalie per post verstuurd naar bondscoach Bert van Marwijk in een poging zijn doelman onder de aandacht te brengen.

‘Ik vind dat Dorus een plaats in de selectie verdient’, stelt de trainer in The South Wales Evening Post. ‘Hij behoort tot de vijf beste keepers in de Championship en de Premier League. Daarom heb ik de bondscoach van het Nederlands elftal een beetje huiswerk opgestuurd en als hij me wil bellen, zal ik hem te woord staan.’

De Vries zelf toont zich gevleid door de woorden van zijn trainer. ‘Het is een geweldig compliment waardoor ik aangenaam verrast ben. Dat iemand met zo’n grote reputatie als voetballer zoiets over me zegt, zet de bondscoach misschien wel aan me eens te bekijken. Ik denk dat als het belletje komt, m’n vriendin niet moeilijk doet om de vakantie te onderbreken.’


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!