Sneijder toch fit

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 6 april, 2010 | Gepost om 14:29 uur | 151 keer bekeken
Internazionale-coach José Mourinho kan opgelucht ademhalen. Zijn oogappel en sterspeler Wesley Sneijder is fit voor het Champions League-duel met CSKA Moskou dinsdagavond.

Sneijder haakte maandag tijdens de training op het Russische kunstgras af met een blessure aan zijn enkel. De international verzwikte het gewricht. “Sneijder heeft een probleem. We moeten afwachten”, zei Mourinho maandag nog. Hij was bereid risico’s te nemen met de aanvallende middenvelder.

Intensieve behandeling aan het gewricht hebben effect gesorteerd. Inter Milaan kan dinsdagavond een beroep doen op Sneijder, schrijft Voetbal International. De Italianen verdedigen in Moskou een 1-0 voorsprong uit de eerste wedstrijd. De winnaar over twee duels treft Arsenal of FC Barcelona in de halve finale.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!