Supermarkten vol door verkoop WK-tickets

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 15 april, 2010 | Gepost om 12:05 uur | 253 keer bekeken
De verkoop van goedkope kaarten voor het WK via diverse verkooppunten heeft toch nog voor een run op de tickets gezorgd. Vele duizenden fans stonden vanaf woensdag al in de rij om donderdag aan een toegangsbewijs van 20 dollar te komen.

Dat is de laagste prijs voor een WK-ticket in jaren. De belangstelling bleef tot nu toe achter bij de verwachtingen. De Zuid-Afrikanen hadden te veel moeite met aanschaf van een ticket via internet omdat velen niet over een aansluiting of de benodigde creditcard beschikken.

Daarom werd besloten over te gaan tot het opzetten van verkooppunten en het beschikbaar stellen van kaarten bij supermarkten. Dat blijkt een succes te zijn. Er gingen donderdag in totaal 120.000 toegangsbewijzen in de verkoop.
Een 64-jarige man overleed terwijl hij stond te wachten in een rij in Kaapstad.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!