Twee groepswedstrijden Oranje in 3D

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 8 april, 2010 | Gepost om 16:46 uur | 229 keer bekeken
Twee groepswedstrijden van het Nederlands elftal tijdens het WK voetbal in Zuid-Afrika kunnen in 3D bekeken worden. Sony heeft vandaag bekendgemaakt in totaal 25 wedstrijden in 3D op te nemen.

Afgelopen december maakte Sony al bekend wedstrijden in 3D op te nemen. Vandaag maakte Fifa en Sony bekend dat in vijf van de tien WK stadions in 3D gefilmd gaat worden: Soccer City en Ellis Park in Johannesburg, Durban, Cape Town en Port Elizabeth. In totaal zullen 25 wedstrijden driedimensionaal worden opgenomen en uitgezonden.

In Nederland heeft de NOS de uitzendrechten voor het WK voetbal. Kabelaar Ziggo maakte begin deze week bekend te azen op een licentie om de wedstrijden in 3D te mogen uitzenden. De kabelexploitant wil in dat geval op een aantal plaatsen in Nederland, bijvoorbeeld kroegen, mensen de mogelijkheid bieden de wedstrijd in 3D te bekijken.

De 3D beelden kunnen in ieder geval in zeven wereldsteden bekeken worden. FiFa zal de beelden in Berlijn, Londen, Mexico City, Parijs, Rio De Janeiro, Rome en Sydney op Sony beeldschermen binnen de ‘Fan Fest’-locaties tonen. Ook na het WK kunnen fans van de 3D beelden genieten. Sony zal een officiële 3D film over het WK 2010 lanceren op blu-ray.

Telegraaf.nl


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!