Van Marwijk stuurt ‘spion’ Cocu op pad

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 22 april, 2010 | Gepost om 11:19 uur | 233 keer bekeken
Phillip Cocu reist komende week naar Zuid-Afrika. De assistent van bondscoach Bert van Marwijk gaat op inspectie, schrijft het Algemeen Dagblad.

Omdat Van Marwijk kampt met een drukke agenda, stuurt hij Cocu naar Zuid-Afrika om het trainingscomplex van Oranje in Zuid-Afrika onder de loep te nemen. De oud-voetballer zal daar bekijken hoe de staat van het trainingsveld is. Van Marwijk zou eigenlijk zelf naar het land reizen, maar zijn vlucht vond eerder deze week geen doorgang door de aswolk.

“De planning is nu om komende zondag of maandag te vliegen, maar omdat ik zelf een drukke agenda heb met afspraken die nauwelijks te verzetten zijn, zal Phillip in mijn plaats gaan met teammanager Hans Jorritsma. Dat is ook prima”, vertelt Van Marwijk.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!