Afscheid met wereldtitel mooi moment

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 12 mei, 2010 | Gepost om 16:13 uur | 167 keer bekeken
Even dwaalden de gedachten van Giovanni van Bronckhorst tijdens de bekendmaking van zijn afscheid af naar een mogelijke finale in Zuid-Afrika. De aanvoerder van Oranje ziet het wereldkampioenschap met vertrouwen tegemoet.

“Het zou een ultiem moment zijn om afscheid te nemen als wereldkampioen”, filosofeerde Van Bronckhorst. De linkerverdediger heeft een goed gevoel over het naderende toernooi: “Ik voel in de groep een drang om te presteren. Ik heb er vertrouwen in.”

Van Bronckhorst vond het belangrijk om voor het WK bekend te maken dat hij gaat stoppen. “Ik wil vrij zijn in mijn hoofd. Je moet mentaal klaar zijn voor een groot toernooi.” De geboren Rotterdammer heeft zijn beslissing kort met bondscoach Bert van Marwijk besproken: “Hij vond het een mooi moment.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!