Alle wedstrijden zullen uitverkocht zijn

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 11 mei, 2010 | Gepost om 15:20 uur | 83 keer bekeken




De wedstrijden tijdens het WK in Zuid-Afrika zullen allemaal worden afgewerkt in uitverkochte stadions. Dat zei WK-baas Danny Jordaan dinsdag, exact een maand voor het openingsduel in Zuid-Afrika. “Alle wedstrijden zullen uitverkocht zijn, daar twijfel ik niet aan”, sprak de bestuurder.

Op dit moment is meer dan negentig procent van het aantal beschikbare kaarten verkocht. “Het loopt al richting de 95 procent”, vertelde Jordaan. De kaartverkoop verliep de afgelopen tijd zowel in Zuid-Afrika als in het buitenland uitermate stroef. De KNVB stuurde duizenden kaarten terug naar de wereldvoetbalbond FIFA, omdat er te weinig belangstelling was.

Door gebrek aan computers konden Afrikaanse fans aanvankelijk niet aan tickets komen en vielen de verkoopresultaten tegen. Eerder deze maand werden de kaarten in diverse winkels verkrijgbaar en ontstond alsnog een enorme run op de toegangsbewijzen.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!