Anita: Natuurlijk ben ik teleurgesteld

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 27 mei, 2010 | Gepost om 14:51 uur | 163 keer bekeken
Vurnon Anita behoort tot de vier laatste afvallers van het Nederlands elftal. De linksback van Ajax kreeg het nieuws donderdagochtend te horen.

“Natuurlijk ben ik teleurgesteld”, reageert Anita in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Maar een maand geleden had ik niet eens gedacht dat ik hier zou zijn. Als sportman ben ik natuurlijk teleurgesteld dat ik er niet bij zit, maar ik houd toch een goed gevoel aan deze trip en mijn debuut bij Oranje over.”

Naast Anita mogen ook Jeremain Lens, Ron Vlaar en Orlando Engelaar een vakantie gaan boeken. Van Marwijk stelde het viertal ’s ochtends al op de hoogte. “Vanochtend moesten we één voor één bij de bondscoach komen, toen heeft hij uitleg gegeven”, aldus Anita.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!