Babel traint niet mee

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 22 mei, 2010 | Gepost om 12:04 uur | 85 keer bekeken
De zaterdagtraining van Oranje gaat voorbij aan Ryan Babel. De aanvaller verrekte vrijdag zijn rechterhamstring en wordt in het hotel in Seefeld behandeld, zo meldt De Telegraaf.

Hoe ernstig de blessure is moet nog worden onderzocht. De aanvaller van Liverpool is zelf echter optimistisch over zijn herstel. “Geen zorgen. Ik heb het vertrouwen dat het goed gaat komen”, zo schreef Babel op zijn twitter-pagina.

In de aanloop naar het WK komt de blessure van Babel op een ongunstig moment. Bondscoach Bert van Marwijk heeft nu nog een selectie van 27 spelers, daarvan moeten er nog vier afvallen voor de definitieve selectie voor het WK. Van het drietal Babel, Jeremain Lens en Eljero Elia lijkt nog een speler af te moeten vallen, omdat ze voor dezelfde posities strijden.

De 23-jarige Amsterdammer speelde tot op heden 38 interlands voor Oranje, daarin kwam hij vijf keer tot scoren. Bij Liverpool kwam Babel afgelopen seizoen tot 25 optredens in de Premier League, met vier treffers achter zijn naam.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!