Babel traint weer mee

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 24 mei, 2010 | Gepost om 14:00 uur | 66 keer bekeken
Ryan Babel heeft zich zondag weer op het veld laten zien. De aanvaller van Liverpool liep vrijdag een hamstringblessure op, maar was zondag weer in staat een individuele training af te werken.

Babel verrekte vrijdag op een training van het Nederlands elftal zijn hamstring, waardoor hij zaterdag noodgedwongen binnen moest blijven. De blessure komt op een vervelend moment voor de linkerspits, aangezien hij door zijn reserverol bij Liverpool nog allerminst zeker is van een plaats in de definitieve WK-selectie.

De tientallen in het Oostenrijkse Seefeld aanwezige Oranje-supporters zagen Wesley Sneijder, Mark van Bommel en Arjen Robben nog niet op de training aan het werk. Zij voetbalden zaterdag de finale van de Champions League en krijgen een paar dagen rust. Bondscoach Van Marwijk zal woensdag tijdens een oefenwedstrijd tegen Mexico in het Duitse Freiburg nog geen beroep op het trio doen.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!