Boulahrouz: Ritme is voor iedereen anders

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 12 mei, 2010 | Gepost om 9:26 uur | 160 keer bekeken
Bij de voorlopige selectie van Oranje voor het WK in Zuid-Afrika staat ook de naam van Khalid Boulahrouz. De verdediger, die dit seizoen slechts zes competitiewedstrijden speelde, is positief over zijn kansen op deelname aan het toernooi.

“Op het vorige EK heb ik tegen Italië en Frankrijk laten zien dat ik er direct kan staan”, zo zegt Boulahrouz in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Bovendien duurt het nog wel even voordat het WK begint. Of ik ritme mis? Ritme is voor iedereen anders. Je kunt ook zeggen dat ik goed ben uitgerust.”

De defensieve kracht maakt zich niet druk over de bekendmaking van de definitieve selectie. Zeven spelers moeten nog afvallen, maar Boulahrouz is daar niet mee bezig. “Ik ben niet zenuwachtig om de keuzes die de bondscoach gaat maken. Mijn podium is het veld, daar wil het laten zien.”

De 28-voudig international speelde dit seizoen zes duels in de Bundesliga voor VfB Stuttgart, vorig seizoen waren dat er nog 21. In de twee seizoenen daarvoor was de Kannibaal ook geen vaste waarde bij zijn clubs. Voor Sevilla speelde Boulahrouz zes duels, bij Chelsea kwam hij niet verder dan dertien. Eerder was de in Maassluis geboren voetballer actief voor HSV en RKC Waalwijk.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!