De voorlopige selectie Oranje WK 2010

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 11 mei, 2010 | Gepost om 17:26 uur | 2.403 keer bekeken
Bert van Marwijk heeft de voorselectie bekend gemaakt voor het WK voetbal in Zuid-Afrika, deze groep bestaat uit 30 spelers waarvan er nog zeven af zullen vallen. Op 1 juni moet de bondscoach de definitieve selectie voor het WK voetbal doorgeven aan de FIFA en mogen er geen wijzigingen meer aangebracht  worden, mits er ernstige blessures zijn.

Doel: Sander Boschker (FC Twente), Maarten Stekelenburg (Ajax), Michel Vorm (FC Utrecht).

Verdediging:Vurnon Anita (Ajax), Khalid Boulahrouz (VfB Stuttgart), Edson Braafheid (Celtic), Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord), John Heitinga (Everton), Joris Mathijsen (HSV), André Ooijer (PSV), Gregory van der Wiel (Ajax), Ron Vlaar (Feyenoord).

Middenveld: Ibrahim Afellay (PSV), Otman Bakkal (PSV), Mark van Bommel (Bayern München), Wout Brama (FC Twente), Orlando Engelaar (PSV), Nigel de Jong (Manchester City), David Mendes da Silva (AZ), Stijn Schaars (AZ), Wesley Sneijder (Inter), Rafael van der Vaart (Real Madrid), Demy de Zeeuw (Ajax).

Aanval: Ryan Babel (Liverpool), Eljero Elia (HSV), Klaas Jan Huntelaar (AC Milan), Dirk Kuyt (Liverpool), Jeremain Lens (AZ), Robin van Persie (Arsenal), Arjen Robben (Bayern München)


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!