Deense keeper denkt WK te halen

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 15 mei, 2010 | Gepost om 19:38 uur | 103 keer bekeken
Denemarken kan opgelucht ademhalen over de gesteldheid van eerste doelman Thomas Sörensen. De goalie verwacht het WK te gaan halen. “Het ziet er allemaal goed uit.”

Bij Sörensen schoot eind april zijn elleboog uit de kom en de doelman van Stoke City leek het WK te gaan missen. “De elleboog is nog niet helemaal hersteld, maar ik maak steeds meer vooruitgang. Ik hoop over een paar weken topfit te zijn. We spelen over vijf weken onze eerste wedstrijd op het WK. Ik ben erg positief gestemd”, aldus Sörensen.

“Toen ik de blessure opliep zat ik stuk. Ik verliet het veld in tranen want ik wist zeker dat ik het WK niet zou halen. Nu ben ik erg optimistisch over mijn kansen”, vervolgt Sörensen, die het met Denemarken in de poulefase opneemt tegen Kameroen, Japan en het Nederlands elftal.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!