Engelaar: Of alles voor niets is geweest

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 28 mei, 2010 | Gepost om 7:49 uur | 108 keer bekeken
Orlando Engelaar zit stuk. De middenvelder viel als één van de laatste spelers af in de WK-selectie van Oranje. “Toen ik hoorde dat ik op gesprek moest, wist ik het al.”

De PSV’er zit compleet stuk na de vervelende boodschap van bondscoach Bert van Marwijk. “De bondscoach zei dat hij voor Stijn (Schaars) heeft gekozen, maar dat ik er wel dichtbij zat, geloof ik. Nou ja, daar heb je niks aan. Ik zit er behoorlijk doorheen”, aldus Engelaar tegenover NUsport.

“Ik weet de helft niet meer, zat er als verdoofd”, vervolgt de oud-speler van NAC Breda, FC Twente en Schalke ’04. “Op dit moment heb ik het gevoel dat alles voor niets is geweest. Je werkt ergens naartoe, maar bereikt je doel niet. Game over. Twee jaar geleden heb ik gemerkt hoe prachtig het is om zo’n eindtoernooi mee te maken. Dat maakt dit extra pijnlijk.”

Naast Engelaar vielen ook Vurnon Anita, Jeremain Lens en Ron Vlaar af voor het WK in Zuid-Afrika.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!