Gio:Oranje heeft goede naam in de wereld

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 31 mei, 2010 | Gepost om 17:03 uur | 156 keer bekeken
De verwachtingen rondom het Nederlands elftal zijn traditiegetrouw weer torenhoog. Met minder dan de wereldtitel nemen de Oranje-fans geen genoegen.

Aanvoeder Giovanni van Bronckhorst tilt niet zo zwaar aan die druk. “We hebben een hele goede naam in de wereld. De mensen zien ons graag spelen. Het is aan ons om dat waar te maken. De meeste kwaliteiten van Oranje liggen in de middenlinie en de aanval. Als verdediging zijn we degelijk”, vertelt Van Bronckhorst op de website van de KNVB.

“In de kwalificatie hebben we weinig tegengoals hoeven incasseren, maar een WK is anders. Dan moeten we top en scherp zijn. Zorgen dat we geen tegengoal krijgen, want met deze aanval weet je dat je zelf altijd kansen creëert. Meerdere spelers in deze selectie kunnen het verschil maken”, aldus de aanvoeder van Oranje, die bezig is aan de laatste weken van zijn loopbaan.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!