Giovanni van Bronckhorst stopt na wk 2010

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 12 mei, 2010 | Gepost om 10:10 uur | 169 keer bekeken
Giovanni van Bronckhorst stopt als prof. De 35-jarige linksback heeft zijn laatste officiële duel in het shirt van Feyenoord gespeeld.

De aanvoerder van Oranje zal na het WK in Zuid-Afrika definitief stoppen. Hij twijfelde na het afscheid van Roy Makaay al openlijk over het voortzetten van zijn loopbaan. Van Bronckhorst zal het nieuws dat hij stopt woensdagmiddag om 13.00 uur tijdens een persconferentie toelichten.

De linkspoot debuteerde op 6 maart 1994 in het betaald voetbal als speler van RKC Waalwijk, dat hem van Feyenoord huurde. Later speelde de Rotterdammer nog voor Feyenoord, Glasgow Rangers, Arsenal, FC Barcelona en nogmaals Feyenoord. Hij won in 2006 de Champions League met Barça en kwam met Oranje uit op de WK’s van 1998 en 2006 en de EK’s van 2000, 2004 en 2008.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!