Jong Oranje speelt gelijk 0-0

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 22 mei, 2010 | Gepost om 0:14 uur | 100 keer bekeken
Jong Oranje heeft de tweede oefeninterland tegen Jong Portugal doelpuntloos gelijkgespeld. De ploeg van bondscoach Cor Pot herstelde zich zodoende maar half van de eerder 3-1 nederlaag deze week.

Luuk de Jong en Diego Biseswar waren voor de rust het dichtst bij treffers, na de pauze lieten Kevin Strootman en Nacer Barazite uitstekende kansen liggen om Nederland aan de zege te helpen. Donny Gorter en Georginio Wijnaldum bleven met lichte blessures aan de kant. ADO-talent Jens Toornstra had voor het eerst een basisplaats.

Jong Oranje gebruikte de twee oefeninterlands ter voorbereiding op de laatste fase van het de kwalificatiestrijd voor het Europees kampioenschap in 2011. Nederland speelt na de zomer nog twee kwalificatieduels op vreemde bodem, uit tegen Liechtenstein en Spanje. Daarna volgen de play-offs.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!