Lens zegt graag vakantie af voor Oranje

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 11 mei, 2010 | Gepost om 14:47 uur | 103 keer bekeken
Jeremain Lens traint deze week met het Nederlands elftal mee. Hij beschouwt dat als een mooie beloning voor een goed seizoen bij AZ. De aanvaller hoopt echter stiekem op meer. “Natuurlijk wil ik graag mee naar het WK in Zuid-Afrika.”

Lens: “Iedere Nederlandse voetballer wil met Oranje trainen. Dat lijkt me logisch. Mij is dat nu gelukt. Ik ben daar erg tevreden over. Maar uiteraard ga ik ook mijn best doen om hier langer te blijven. Normaal gesproken heb ik altijd erg veel zin in vakantie. Maar ik wil mijn vakantie nu dolgraag voor het WK inruilen. Met Oranje naar het WK is mooier dan iedere vakantie.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!