Mogelijk minder spelers mee naar Oostenrijk

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 12 mei, 2010 | Gepost om 10:07 uur | 193 keer bekeken
Bert van Marwijk beslist binnenkort met welke voetballers hij volgende week woensdag naar Oostenrijk voor een trainingskamp vertrekt. Dat zijn wellicht niet alle dertig spelers die zijn opgenomen in de voorselectie voor het WK, zo maakte de bondscoach van Oranje dinsdag aan het ANP duidelijk.

”Wesley Sneijder, Mark van Bommel en Arjen Robben komen pas later naar Seefeld, omdat ze op 22 mei nog de finale van de Champions League voetballen”, weet de bondscoach. ”Zij krijgen na die eindstrijd ook eerst een paar dagen rust, waardoor ze de oefenwedstrijd in Freiburg tegen Mexico missen.”

”Het is niet gezegd dat de overige spelers wel allemaal naar Oostenrijk gaan”, aldus de bondscoach, die mogelijk eerder dan 1 juni al enkele spelers uit zijn selectie schrapt. De keuzeheer maakte dinsdag een voorselectie met dertig spelers bekend. Op die lijst ontbreken de namen van Ruud van Nistelrooij en Piet Velthuizen.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!