Mogelijke loting WK-kwalificatie in Amsterdam

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 18 mei, 2010 | Gepost om 12:46 uur | 105 keer bekeken
Mochten Nederland en België er in slagen de organisatie van het WK 2018 binnen te slepen, dan vindt de loting voor de WK-kwalificatie plaats in Amsterdam. De loting voor het toernooi zelf is in Brussel.

Dat meldt De Telegraaf dinsdag. Uit de plannen van het HollandBelgium Bid blijkt dat de organisatie de scheidsrechters wil onderbrengen in Veldhoven. De loting voor de Confederations Cup, een jaar voor het WK, wordt gehouden in Eindhoven.

Voetbalfans die de wedstrijden van het WK willen bezoeken, moeten voor een ticket gemiddeld tachtig euro neerleggen. De begroting bedraagt vierhonderd miljoen dollar. Dit wordt volgens directeur Harry Been echter vergoed door de FIFA. “We gaan meer ontvangen dan we uitgeven en dat betekent dat het WK in Nederland en België winst oplevert”, aldus Been.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!