Opstelling Oranje voor duel tegen Mexico

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 26 mei, 2010 | Gepost om 19:32 uur | 166 keer bekeken
Bert van Marwijk geeft enkele spelers de kans om zich woensdagavond tegen Mexico in de kijker te spelen. Zo krijgen onder meer Edson Braafheid, Demy de Zeeuw en Ibrahim Afellay een kans in de basis, meldt De Telegraaf.

De Zeeuw moet samen met Stijn Schaars voor de controle zorgen op het middenveld. Dirk Kuyt begint als rechteraanvaller, Ibrahim Afellay aan de linkerkant. Rafael van der Vaart speelt vlak achter spits Robin van Persie. Khalid Boulahrouz (rechts) en Edson Braafheid (links) bemannen de flanken in de laatste linie.

Opstelling Oranje:

Stekelenburg; Boulahrouz, Heitinga, Mathijsen, Braafheid; De Zeeuw, Schaars; Kuyt, Van der Vaart, Afellay; Van Persie


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!