Oranje begint in de kou

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 20 mei, 2010 | Gepost om 11:29 uur | 95 keer bekeken
De voorlopige selectie van het Nederlands elftal is donderdag rond 10.30 uur aan de eerste oefensessie van het trainingskamp in Oostenrijk begonnen. Bondscoach Bert van Marwijk heeft de beschikking over 24 spelers. Mark van Bommel, Arjen Robben en Wesley Sneijder spelen nog de finale van de Champions League.

Oranje verblijft tot 1 juni in het bergdorp Seefeld. Van Marwijk moet op die dag ook zijn uiteindelijke selectie van 23 spelers bij de wereldvoetbalbond FIFA inleveren. Het is woensdagochtend koud in het op 1200 meter hoogte gelegen Seefeld. De temperatuur bedraagt slechts drie graden boven het vriespunt.

Oranje heeft niet alleen veel Nederlandse media naar het wintersportoord getrokken, zo meldt het ANP donderdagmorgen. Ook veel journalisten uit Oostenrijk hebben belangstelling voor Oranje.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!