Oranje-fans wedden op ‘wij’ als kampioen

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 19 mei, 2010 | Gepost om 16:38 uur | 119 keer bekeken
Oranje is volgens de huidige noteringen van online wedkantoor Unibet niet dé topfavoriet voor de eindzege op het WK in Zuid-Afrika. Desondanks ziet de bookmaker dat de meeste Nederlanders (56 procent) toch inzetten op ‘wij als wereldkampioen’.

Mede daardoor, en dankzij de successen van Arjen Robben, Mark van Bommel bij Bayern München en Wesley Sneijder bij Internazionale, is de notering van het Nederlands elftal de laatste week gedaald van 14,00:1 naar de huidige 11,00:1 op de website van Unibet.

Oranje bekleedt hiermee een ‘vijfde’ plaats. Grote favoriet voor de eindoverwinning is Spanje met een notering van 5,00:1. Gevolgd door Brazilië met 6,00:1, Engeland met 8,00:1 en Argentinië met 8,50:1.

Wij Nederlanders zien Duitsland niet als winnaar van het WK. Slechts een half procent van onze landgenoten zet in op onze oosterburen. Brazilië is met elf procent wel redelijk populair. Als we kijken naar hoe er Europees wordt gewed bij Unibet, dan zet 17,5 procent van de gokkers in op Spanje. Vijftien procent kiest voor Brazilië en 11,5 procent ziet Engeland het WK winnen. Nederland komt in deze lijst niet verder dan acht procent.

Nederland groepswinnaar
Nederland is wel de grote favoriet om als eerste te eindigen in groep E getuige de notering van 1,65:1. Als tweede eindigt Denemarken 5,00:1, Kameroen derde 5,50:1 en Japan wordt met een notering van 11,00:1 de minste kansen toegedicht in deze groep.

Voor en tijdens het WK biedt Unibet meer dan duizend weddenschappen aan, waarvan een groot deel live zal zijn. De WK-weddenschappen zijn te vinden op website van Unibet onder het menu ‘Wedden’ > ‘Voetbal’ > ‘WK 2010’.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!