Oranje op de 5e plek bij bookmakers

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 17 mei, 2010 | Gepost om 15:23 uur | 135 keer bekeken
De bookmakers verwachten dat het Nederlands elftal in de kwartfinales van het WK zal stranden. De ploeg van Bert van Marwijk staat op dit moment als vijfde genoteerd en levert elf keer de inzet op bij een eventueel kampioenschap. Europees Kampioen Spanje is volgens de bookmakers de favoriet, zo meldt het ANP.

Voor de ploeg van Vicente del Bosque staat een notering van 5,00;1, wat betekent dat je vijf keer je inzet krijgt bij een eventuele titel. Achter Spanje staat Brazilië met 6,00:1 op de tweede plaats, Engeland (8,00:1) is derde en Argentinië (8,50:1) vierde. De kansen voor Oranje zijn volgens de bookmakers wel toegenomen; eerst kreeg je nog veertien keer je inzet bij een titel voor Nederland.

Gok hier zelf op de WK wedstrijden en ontvang 50 euro.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!