Oranje vandaag naar Oostenrijk

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 19 mei, 2010 | Gepost om 9:39 uur | 258 keer bekeken
De voorlopige selectie van het Nederlands elftal vertrekt woensdagmiddag voor een trainingskamp naar Oostenrijk. Bondscoach Bert van Marwijk en 24 spelers vertrekken om 15.00 uur vanaf Schiphol naar Innsbrück.

Daarna volgt een korte busreis naar Seefeld. De voorlopige selectie van het Nederlands elftal bestaat eigenlijk uit 27 spelers. Mark van Bommel, Arjen Robben (allebei Bayern München) en Wesley Sneijder (Internazionale) spelen zaterdag nog de finale van de Champions League. Ze krijgen daarna een paar dagen rust en voegen zich vervolgens bij hun ploeggenoten van Oranje in Oostenrijk.

Van Marwijk moet uiterlijk 1 juni zijn definitieve selectie van drie doelmannen en twintig veldspelers bij de FIFA inleveren. Hij moet dus nog vier voetballers teleurstellen. De bondscoach nam vrijdag al afscheid van Otman Bakkal (PSV), Wout Brama (FC Twente) en David Mendes da Silva (AZ).

Het Nederlands elftal traint van 20 mei tot en met 31 mei in Seefeld. De formatie voetbalt op woensdag 26 mei in het Duitse Freiburg een vriendschappelijke wedstrijd tegen Mexico.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!