Oranje vierde van de wereld

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 26 mei, 2010 | Gepost om 12:50 uur | 93 keer bekeken
Oranje gaat op papier in elk geval hoge ogen gooien op het komende WK voetbal. Nederland staat met 1231 punten nog altijd vierde op de wereldranglijst van de FIFA, en moet alleen Brazilië (1611), Spanje (1565) en Portugal (1249) voor zich dulden.

Opvallendste stijger is het WK-gastland Zuid-Afrika. Het land stijgt zeven plaatsen van de 90e naar de 83e positie. In de toptien veranderde er weinig. Alleen Frankrijk stijgt een plaatsje ten koste van Kroatië en staat nu negende.

De tegenstanders van Oranje in Groep E, Denemarken, Japan en Kameroen, staan respectievelijk op plaats 36, 45 en 19. Noord-Korea is van alle WK-deelnemers het laagst geklasseerd. De Koreanen staat op plaats 105.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!