Robben: Ik moet weer zin maken

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 26 mei, 2010 | Gepost om 10:34 uur | 173 keer bekeken
Aan bondscoach Bert van Marwijk de taak om zijn drie Champions League-finalisten weer fris zien te krijgen in het hoofd. Wesley Sneijder, Arjen Robben en Mark van Bommel sloten dinsdag als laatste spelers aan op het trainingskamp van het Nederlands elftal in Oostenrijk. De beker met de grote oren ging zaterdag in Madrid naar Sneijder en consorten.

“Ik zeg eerlijk: ik moet weer zin maken om te voetballen”, geeft Robben toe in het Algemeen Dagblad. Zondag werd de selectie van Bayern op het stadhuisplein nogmaals geëerd voor het winnen van de landstitel en de nationale beker. Maandag dirigeerde coach Louis van Gaal zijn selectie nog een laatste keer het trainingsveld op. “In die huldiging had niemand zin, maar dat werd toch wel indrukwekkend. Je zag nog eens de impact van wat we hebben gepresteerd.

“Op maandag dacht ik: even afscheid nemen van elkaar op de club, dat hoort erbij. Maar vervolgens kwam er ook een uitlooptraining bij. Voor mijn gevoel gaat het seizoen nu écht in één ruk door.” Van Bommel keek alvast vooruit naar het WK. “We hebben een doel voor ogen met Oranje. Daarom wil je toch zo snel mogelijk aansluiten bij de groep. Veel contact heb ik nog niet gehad met de jongens. Een paar sms-jes afgelopen week, dat was alles. Mijn focus lag nog volledig bij de Champions League-finale. Het blijft knagen dat we een unieke kans op de treble hebben gemist.”

Voetbalzone


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!