Robben traint weer mee

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 31 mei, 2010 | Gepost om 12:40 uur | 87 keer bekeken
Arjen Robben heeft zich maandag weer aangesloten bij de groepstraining van het Nederlands elftal. De aanvaller deed de warming-up van de laatste oefensessie van Oranje in Oostenrijk nog in zijn eentje.

Na de opwarmronde meldde hij zich bij zijn ploeggenoten. Robben trainde de afgelopen dagen individueel omdat hij last had van zijn heup. Bondscoach Bert van Marwijk wil met het oog op het komende WK in Zuid-Afrika geen enkel risico met de buitenspeler nemen.

Van Marwijk weet daarom ook niet of hij dinsdag tijdens de oefenwedstrijd tegen Ghana in De Kuip een beroep op Robben doet. Oranje vliegt dinsdag om 10.30 uur vanaf Innsbrück naar Rotterdam. De wedstrijd tegen Ghana begint om 20.30 uur.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!