Rust voor van Persie

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 24 mei, 2010 | Gepost om 23:15 uur | 94 keer bekeken
Robin van Persie zal maadagavond niet met de selectie van het Nederlands elftal meetrainen in het Oostenrijkse Seefeld. Bondscoach Bert van Marwijk gunt de spits van Arsenal rust.

Van Marwijk wilde wel benadrukken dat Van Persie geen last heeft van een blessure. De technicus krijgt slechts rust vanwege zijn zware enkelblessure van eerder dit seizoen. “Robin is lang geblesseerd geweest. We willen hem daarom niet te zwaar belasten. Er is niets aan de hand. Het gaat erg goed met Robin, maar we willen hem rustig brengen.”

Van Persie stond vijf maanden aan de kant met een enkelblessure, die hij in november opliep tijdens een oefenwedstrijd met het Nederlands elftal tegen Italië. Hij trainde maandagochtend wel met Oranje. Ryan Babel was toen de enige speler die nog apart oefende. De aanvaller van Liverpool verrekte vrijdag zijn rechterhamstring. Van Marwijk hoopt dat Babel snel weer helemaal fit is.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!