Sørensen optimistisch over duel met Oranje

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 18 mei, 2010 | Gepost om 14:41 uur | 101 keer bekeken
Aanvankelijk zou pas kort voor het duel met Nederland duidelijkheid komen over de fitheid van Thomas Sørensen. De Deense doelman is inmiddels optimistischer gestemd.

Eind april raakte de linkerelleboog van Sørensen ontwricht in een poging Salomon Kalou van het scoren af te houden in een wedstrijd van zijn club Stoke City tegen Chelsea. De eerste diagnose wees op een race tegen de klok. Een nieuwe scan laat een voorspoedig herstel zien.

‘Ik hoop volledig fit te zijn als we in Zuid-Afrika aankomen’, zei Sørensen in DR Sporten. ‘Vanaf dat moment hebben we nog veertien dagen voor het eerste WK-duel. Ik hoop ook nog in actie te kunnen komen in een van de twee oefenwedstrijden.

De Deense ploeg reist al eerder af naar Zuid-Afrika, waar nog vriendschappelijke wedstrijden op het programma staan tegen Australië (1 juni) en Zuid-Afrika (5 juni). Op 14 juni is Denemarken de eerste WK-opponent van Nederland.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!