Sneijder: Nu of nooit

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 28 mei, 2010 | Gepost om 7:51 uur | 188 keer bekeken
Na het winnen van de landstitel, de beker en de Champions League wil Wesley Sneijder ook beslag leggen op de wereldtitel. “Dit moet het toernooi worden van onze lichting.”

In gesprek met NUsport steekt Sneijder zijn ambities niet onder stoelen of banken. “Het is nu of nooit, zeker als het gaat om een WK. We zijn sinds het EK weer twee jaar verder, de spelers zijn nu nog meer gelouterd, hebben meer ervaring, spelen allemaal bij topclubs.”

De Utrechter denkt dat hij belangrijk kan zijn in het elftal van bondscoach Bert van Marwijk. “In 2008 speelden we een goed toernooi, maar waren we niet constant genoeg. We zijn als elftal nu al lange tijd bij elkaar, het kan een mooi toernooi worden. Wat mijn eigen rol betreft: ik wil belangrijk zijn voor dit elftal en ik heb het gevoel dat ik dat kan.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!