Sneijder spaarde Robben

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 25 mei, 2010 | Gepost om 10:45 uur | 318 keer bekeken
Tijdens de finale van de Champions League werd gevreesd voor zware overtredingen op het lichaam van Arjen Robben, de gevaarlijkste man van Bayern München. Uiteindelijk maakte alleen Wesley Sneijder een overtreding.

“Maar ik hield me in en spaarde Robben”, zo zegt Sneijder in gesprek met De Telegraaf. “In een fractie schiet dan toch door je hoofd dat het Arjen is en we ook nog een WK te spelen hebben. Terwijl ik bij iemand anders als bijvoorbeeld Holger Badstuber het duel rücksichtslos in zou gaan.”

Uiteindelijk was het niet de sterspeler van Bayern die het verschil maakte, maar speelde Sneijder een grote rol. De spelverdeler van Inter gaf de assist op de 1-0 van Diego Milito, die later ook de 2-0 eindstand op het scorebord zette.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!