Van Bommel: Oranje heeft meer klasse dan Bayern

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 17 mei, 2010 | Gepost om 13:34 uur | 177 keer bekeken
Mark van Bommel voegde zaterdagavond met de DFB-Pokal weer een prijs toe aan zijn toch al zo rijk gevulde prijzenkast. De aanvoerder steekt met Bayern München in topvorm en speelt zaterdag de Champions League-finale, maar denkt dat Oranje een nog beter team heeft dan de Duitsers.

“Net als Bayern vormt Oranje een hecht team, waarin elke speler precies weet wat hij in welke situatie moet doen”, zegt de 33-jarige middenvelder in De Telegraaf. Hij ziet nog wel een verschil. “Ik denk dat we in het Nederlands elftal nóg wat meer klasse hebben.”

“Als iedereen gezond blijft, kunnen er mooie dingen gaan gebeuren”, kijkt Van Bommel alvast vooruit naar het WK in Zuid-Afrika. “Maar daar wil ik na de Champions Leaguefinale pas echt over nadenken.”

Net als Arjen Robben en Wesley Sneijder meldt Van Bommel zich drie dagen na de CL-finale in Madrid bij Oranje, dat vanaf woensdag op trainingskamp is in Oostenrijk. Het drietal laat de oefeninterland tegen Mexico (woensdag 26 mei in Freiburg) schieten.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!