van Gaal sluit terugkeer naar Oranje niet uit

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 20 mei, 2010 | Gepost om 15:25 uur | 154 keer bekeken
Louis van Gaal wil niet uitsluiten dat hij ooit nog bondscoach van het Nederlands elftal wordt. De trainer van Bayern München wil zoals bekend ooit nog met een groot voetballand naar het WK en zou een tweede kans bij Oranje niet afslaan. “Dan heb ik bovendien meer tijd voor mijn vrouw Truus”, laat Van Gaal optekenen in BILD.

Van Gaal werd na het EK in Nederland en België aangesteld als opvolger van Frank Rijkaard, maar een succesverhaal werd zijn tijd bij Oranje niet. Het Nederlands elftal liep het WK van 2002 in Zuid-Korea en Japan mis en Van Gaal trok al snel weer verder. Het mislukte avontuur heeft een litteken achter gelaten bij de Amsterdammer.

Wanneer zijn tijd bij Bayern erop zit wil Van Gaal zoals bekend nog eens bondscoach worden. Landen als Argentinië, Engeland en ook Duitsland werden al genoemd, maar Van Gaal wil Oranje niet uitsluiten. “Ik wil bondscoach worden van een land dat het EK of WK kan winnen”, zei de trainer. “En als ik keuzeheer van Nederland zou kunnen worden, dan heb ik bovendien meer tijd voor mijn vrouw Truus.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!