Van Marwijk: Opassen met Elia

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 15 mei, 2010 | Gepost om 10:34 uur | 168 keer bekeken
Eljero Elia is door zijn recente spierblessure bijzonder fragiel. Bondscoach Bert van Marwijk is dan ook erg voorzichtig met de buitenspeler, die samen met Giovanni van Bronckhorst nog apart van de groep traint.

Naast Elia en Van Bronckhorst kampt ook Ron Vlaar nog met klachten. Het drietal werkt maandag een extra trainingssessie af, voordat de groep volgende week naar Oostenrijk vertrekt. Arjen Robben, Mark van Bommel en Wesley Sneijder zijn daar vanwege de Champions League-finale nog niet bij.

“Vooral met Elia, hij heeft een spierblessure, moeten we oppassen”, zegt Van Marwijk in De Telegraaf. “Hij is voor 99 procent fit, maar als we één keer te ver gaan kan hij het WK vergeten.” Elia speelde dit seizoen bij Hamburger SV 24 wedstrijden (vijf doelpunten).


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!