van Nistelrooij express niet mee op stage

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 11 mei, 2010 | Gepost om 15:15 uur | 261 keer bekeken
Bondscoach Bert van Marwijk zal pas later vandaag zijn voorselectie voor het WK in Zuid-Afrika bekend maken. De verwachting was dat hij dat aan het begin van de middag zou doen, maar hij verklaarde dinsdag na de training in Hoenderloo dat hij het later doet.

Van Marwijk vindt dat een juiste volgorde gepast is en wacht daarom met de bekendmaking. “Ik wil eerst mijn spelers inlichten”, aldus de bondscoach na de training tegenover het Algemeen Dagblad. “Zij horen het vlak voor de tweede training van vandaag.” Die staat gepland om 17.30 uur.

Over een mogelijk plekje voor Ruud van Nistelrooij was Van Marwijk mysterieus. “Dat zien jullie wel als ik later op de dag met alle namen kom. Ik heb Ruud expres niet opgeroepen voor deze trainingsstage. Hij heeft rustig het seizoen kunnen afmaken en wij hebben alle tijd gehad om hem goed te beoordelen.”

Een andere speler die hoopt op een uitverkiezing is Jeremain Lens. Die zou graag zijn vakantie willen inleveren voor het WK. “Normaal gesproken heb ik altijd erg veel zin in vakantie. Maar ik wil mijn vakantie nu dolgraag voor het WK inruilen. Met Oranje naar het WK is mooier dan iedere vakantie.”

Lens vertelde tegenover persbureau ANP dat hij trots is op wat hij heeft bereikt dit seizoen. “Iedere Nederlandse voetballer wil met Oranje trainen. Dat lijkt me logisch. Mij is dat nu gelukt. Ik ben daar erg tevreden over. Maar uiteraard ga ik ook mijn best doen om hier langer te blijven. Natuurlijk wil ik graag mee naar Zuid-Afrika.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!