van Nistelrooy heeft nog kleine kans

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 15 mei, 2010 | Gepost om 10:32 uur | 233 keer bekeken
Ruud van Nistelrooy maakt nog altijd een kleine kans om met het Nederlands elftal mee te gaan naar het WK. De spits komt weer in beeld wanneer andere spitsen geblesseerd afvallen voor de eindronde in Zuid-Afrika.

“Ruud moet niet te ver op vakantie gaan. Of zorgen dat hij in elk geval een snel vliegtuig in de buurt heeft”, aldus Van Marwijk. Eerder in de week maakte de bondscoach bekend dat Van the Man niet bij de voorselectie van dertig spelers zit. “Hij is fit, kan zelfs twee wedstrijden in korte tijd spelen. Ik vind echter niet dat hij de absolute scherpte heeft om voor ons een toegevoegde waarde te zijn. Vandaar mijn beslissing.”

“Je kunt er over van mening verschillen”, voegde de bondscoach er aan toe. “De technische staf was unaniem in zijn oordeel, maar ik heb de beslissing genomen. Ik verschuil me nergens achter. Als er echter iets gebeurt met een andere spits komt Ruud alsnog in beeld. Dat weet hij ook.”

Momenteel komen Klaas-Jan Huntelaar, Dirk Kuyt en Robin van Persie in aanmerking voor de positie van diepste spits bij het Nederlands elftal. Van Nistelrooy lijkt direct achter dat drietal te zitten.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!