Van Nistelrooy teleurgesteld

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 12 mei, 2010 | Gepost om 9:22 uur | 165 keer bekeken
Ruud van Nistelrooy baalt dat hij het WK in Zuid-Afrika moet missen. De aanvaller van HSV werd door bondscoach Bert van Marwijk niet opgenomen in de voorselectie voor het eindtoernooi.

“Ik zag zelf wel aanknopingspunten om me erbij te nemen. Ik kwam steeds beter in m’n spel en in vorm, heb het seizoen bij HSV goed afgesloten en had zin om een goede voorbereiding te maken en er op het toernooi bij te zijn. Ik had daar goede hoop op. Maar dat is niet de mening van de bondscoach, helaas”, aldus de spits tegen de NOS.

Van Nistelrooy was graag meegegaan, maar heeft begrip voor de beslissing van Van Marwijk: “Ik kan zeggen en roepen wat ik wil, maar de bondscoach moet ook het gevoel hebben dat ik van toegevoegde waarde kan zijn. Het is de afgelopen  maanden boven verwachting gegaan, maar helaas komt het WK ook wel iets te vroeg.  Helaas kan ik er niet bij zijn, maar ik hoop dat het toch in orde komt.”

De spits denkt dat zijn interlandloopbaan er nu definitief op zit. “In juli word ik 34 jaar. Ik heb niet gezegd dat ik niet meer beschikbaar ben, maar denk wel dat dit het einde zou kunnen zijn. Ik zet er zelf geen punt achter, maar het heeft er wel alle schijn van.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

1 reactie op “Van Nistelrooy teleurgesteld”

  1. andries van dijk op 15th mei, 2010 12:52 pm

    Ik. { wij} zijn vanmening dat RUUD VAN NISTELROOY wel mee moet. zonder hem beginnen ze niets. hij is sterk, en weet ze er in te krijgen.
    vrgrt @

Geef jouw mening over dit artikel!