Van Persie: Ik ben niet de bondscoach

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 19 mei, 2010 | Gepost om 12:54 uur | 208 keer bekeken
Robin van Persie staat nog altijd achter zijn voorkeur voor de basisopstelling van het Nederlands elftal. De aanvaller heeft zijn zinnen gezet op een formatie met ‘de grote vier’.

Van Persie hoopt in Zuid-Afrika aan te treden met een voorhoede die naast zijn persoon bestaat uit Wesley Sneijder, Arjen Robben en Rafael van der Vaart. “Het is voor mij een feest om met ze samen te spelen”, laat Van Persie weten op de website van OnsOranje.nl. “Ze hebben lef en durven allemaal vooruit te spelen. Het zijn ook voetbaldieren. Als wij met z’n vieren goed kunnen samenwerken, zijn we echt levensgevaarlijk.”

De mening van Van Persie werd de afgelopen weken veelvuldig besproken in de media. Ook bondscoach Bert van Marwijk liet zich uit over de uitlatingen van Van Persie. De keuzeheer ziet weinig kwaad in de woorden van de aanvaller. Van Persie: “Kijk, ik vind het gewoon een heel romantische gedachte als dat kan werken. Maar ik ben niet de bondscoach. Hij beslist.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!