Vandaag privétraining voor Oranje

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 28 mei, 2010 | Gepost om 13:11 uur | 131 keer bekeken
In Seefeld leek het vanmorgen wel een privétraining voor het Nederlands elftal. Alleen de Champions League-finalisten Wesley Sneijder, Arjen Robben, Mark van Bommel en de licht geblesseerden Nigel de Jong en Ryan Babel kregen extra arbeid te verduren. Ook de reservekeepers Michel Vorm en Sander Boschker trainden mee.

Assistent-trainer Frank de Boer nam de vijf spelers onder handen met diverse oefeningen. De overige internationals maakten zich nuttig in de sportschool en hebben vanmiddag vrij. De meeste voetballers zullen het stadje Innsbrück gaan bekijken.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!