Vermoedelijke opstelling Oranje

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 25 mei, 2010 | Gepost om 14:31 uur | 852 keer bekeken
Khalid Boulahrouz, Edson Braafheid, Stijn Schaars en Ibrahim Afellay mogen woensdagavond waarschijnlijk bondscoach Bert van Marwijk overtuigen als het Nederlands elftal vriendschappelijk tegen Mexico voetbalt.

Afgaande op de training van dinsdag in Seefeld krijgt het kwartet een basisplaats in het Badenova-stadion van Freiburg. Van Marwijk kondigde al aan dat hij tegen Mexico nog enkele spelers aan het werk wil zien.

De bondscoach is van plan om donderdag zijn definitieve selectie van 23 spelers voor het WK bekend te maken. Hij moet nog vier voetballers uit zijn voorlopige keurkorps teleurstellen. Voor Ryan Babel en waarschijnlijk ook Ron Vlaar komt de oefeninterland te vroeg. Beide spelers hebben een hamstringblessure.

Mark van Bommel, Arjen Robben en Wesley Sneijder krijgen nog rust. Ze voetbalden zaterdag de finale van de Champions League en trainen donderdag voor het eerst mee.

Vermoedelijke opstelling Nederland:
Stekelenburg; Boulahrouz, Heitinga, Mathijsen en Braafheid; De Jong en Schaars; Kuyt, Van der Vaart en Afellay; Van Persie


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

1 reactie op “Vermoedelijke opstelling Oranje”

  1. jurriaan borst op 25th mei, 2010 8:18 pm

    zet robben gewoon in de basis net als sneijder en van bommel

Geef jouw mening over dit artikel!