Vlaar verlaat geblesseerd de training

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 25 mei, 2010 | Gepost om 13:10 uur | 103 keer bekeken
Ron Vlaar heeft dinsdag in het Oostenrijkse Seefeld de training van het Nederlands elftal voortijdig moeten verlaten. De Feyenoorder greep naar zijn linkerhamstring. De blessure zit tussen een verkramping en een verrekking in. De verdediger mist zo goed als zeker het oefenduel met Mexico, dat woensdag in Freiburg gespeeld wordt.

Vlaar strijdt samen met Khalid Boulahrouz en André Ooijer om de positie rechts in het centrum van de verdediging. Normaal gesproken laat bondscoach Bert van Marwijk van dit drietal nog één iemand afvallen richting het WK in Zuid-Afrika.

Telegraaf.nl


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!