Wilfred Bouma niet naar WK 2010

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 11 mei, 2010 | Gepost om 9:53 uur | 263 keer bekeken
Bert van Marwijk hield Wilfred Bouma in de afgelopen weken goed in de gaten, maar zonder resultaat. De Nederlandse verdediger, hersteld van een enkelbreuk, kwam in de slotfase van dit seizoen niet meer op niveau in actie.

Volgens het Algemeen Dagblad zag Van Marwijk in Bouma de ideale oplossing voor de defensie, waar de keuze niet te over is. De 31-jarige Bouma was op het EK van 2008 in het duel met Roemenië nog basisspeler en ook tegen Frankrijk maakte hij minuten.

Na dat toernooi liep Bouma echter een zeer gecompliceerde enkelbreuk op. Die kwetsuur was zo ernstig, dat de verdediger de afgelopen twee seizoenen niet meer in actie kwam. Pas in de laatste weken deed Bouma weer wedstrijdritme op in het tweede elftal van Aston Villa. Tot een serieuze comeback kwam het echter niet meer, waardoor Bouma ontbreekt als Van Marwijk dinsdag zijn voorselectie bekend maakt.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!