500 extra kaarten Nederland – Brazilië

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 30 juni, 2010 | Gepost om 14:27 uur | 90 keer bekeken
De wereldvoetbalbond FIFA heeft vijfhonderd extra kaarten beschikbaar gesteld voor de kwartfinale vrijdag op het WK tussen Nederland en Brazilië.

Deze tickets waren gereserveerd voor fans van andere landen die hoopten dat hun favorieten deze wedstrijd zouden spelen, maar intussen zijn uitgeschakeld. De wedstrijd in het Nelson Mandela Bay-stadion van Port Elizabeth begint om 16.00 uur.

In totaal heeft de FIFA tweeduizend kaarten weer in de verkoop gezet voor de kwartfinales. Voor de wedstrijd Uruguay-Ghana in Johannesburg (Soccer City) zijn 1200 tickets te koop; voor Argentinië – Duitsland in Kaapstad nog driehonderd. Het is nog onduidelijk hoeveel kaarten vrijkomen voor de confrontatie tussen Spanje en Paraguay in Ellis Park, Johannesburg.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!